Geräte und Zubehör
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
waxy potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube1100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
diced bacon (see Variation)150 g
-
clarified butter unsalted60 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
735.6 mg
Eiweiß
10.4 g
Brennwert
2236.3 kJ /
534.5 kcal
Fett
33.8 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Kohlenhydrate
49.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
Chilli with corn bread
50 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Neapolitan pizza
1 Std. 30 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 Std. 50 Min
Sriracha Sauce
72 Std. 20 Min