Geräte und Zubehör
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
waxy potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube1100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
diced bacon (see Variation)150 g
-
clarified butter unsalted60 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
735.6 mg
Eiweiß
10.4 g
Brennwert
2236.3 kJ /
534.5 kcal
Fett
33.8 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Kohlenhydrate
49.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Spiralized Carrot Pickles
Keine Bewertungen
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Wakame Butter
5 Min
Confit garlic
15 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Low Carb Mushroom Gravy
45 Min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 Std. 30 Min