Geräte und Zubehör
Cheese Omelet with Spinach
Zubereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
1 portion
Zutaten
-
Gruyère cheese cut into pieces1 ½ oz
-
large egg1
-
salt divided2 pinches
-
ground black pepper divided2 pinches
-
all-purpose flour1 tbsp
-
whole milk1 ½ oz
-
yellow onion cut into pieces2 oz
-
unsalted butter plus 1 tbsp to fry½ oz
-
baby spinach2 oz
-
cherry tomatoes cut in half3 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
734.9 mg
Eiweiß
27.3 g
Brennwert
2120.4 kJ /
506.8 kcal
Fett
33.7 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
18.3 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Grated Carrot Salad
10 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Falafel Waffle
40 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Fish and Zucchini
35 min