Geräte und Zubehör
Geflambeerde uientaart
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6.5 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Portugees crème brûlée
25 Min
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Soezendeeg
2 Std.
Amandelverslaving
1 Std.
Aardbeienmojito
10 Min
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Yoghurtijs met mango
12 Std.
Chocolade hazelnootpasta
2 Std.
Banketbakkersroom
15 Min