Geräte und Zubehör
Kreplach
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
15 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
806 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
766 kJ /
182 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Kleine aspergeflans
55 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Hot dogs
35 Min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2 Std. 10 Min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 Min
Vegan kaas dip
40 Min