Geräte und Zubehör
Kreplach
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
15 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
806 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
766 kJ /
182 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Koolstoofpot met kalkoen
40 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Levercake
1 Std. 50 Min
Worstmummies
Keine Bewertungen
Yoghurt en muntdressing
15 Min