
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Deeg
- 370 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 4 eieren
- 50 g water koud (4 el)
Vulling
- 250 g kalfsvlees gemalen
- 250 g rundvlees gemalen
- ½ broodje geweekt in water en uitgelekt
- 2 eieren
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper of naar smaak
Afwerking
- water voldoende om in te koken
- 1 el zout
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 182 kcal / 766 kJ
- Eiweiß
- 12 g
- Fett
- 5 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Ballaststoffe
- 1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Natrium
- 806 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Basis kippenbouillon
35 Min