Geräte und Zubehör
Cholent
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std.
8 porties
Zutaten
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 porties
Natrium
5072 mg
Eiweiß
130 g
Brennwert
7249 kJ /
1726 kcal
Fett
59 g
Ballaststoffe
24 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
172 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tunesische Chorba
45 Min
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Bibimbap burrito
45 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min