Geräte und Zubehör
Matzeballen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
16 stuks
Zutaten
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (optional) een klein stukje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
216 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
364 kJ /
87 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Halloween quiche
2 Std.
Coconut Dream
10 Min
Papaya'péro
30 Min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Cheesecake likeur
10 Min
Sojabolognese
40 Min