
Geräte und Zubehör
Matzeballen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
16 stuks
Zutaten
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (optional) een klein stukje
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
87 kcal /
364 kJ
Eiweiß
3 g
Fett
5 g
Kohlenhydrate
8 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Natrium
216 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Levercake
1 Std. 50 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min