Zalm mozaïek

Zalm mozaïek

Keine Bewertungen
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 7 Std. 30 Min
6 porties

Zutaten

  • zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
    500 g
  • fijn zeezout
    2 tl
  • water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
  • nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
    10 g
  • water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
  • vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
    30 g
    1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)
  • koud water om het koken te stoppen
    2000 g
  • framboos
    50 g
  • kaviaar (zwart)
    20 g
  • vers gemalen zwarte peper
    1 tl
  • zeezoutvlokken
    1 tl
  • aalbes
    50 g
  • microgreens
    10 g

Nährwerte pro 1 portie

Brennwert 194.2 kcal / 812.4 kJ
Eiweiß 18.3 g
Fett 12 g
Kohlenhydrate 2.5 g
Ballaststoffe 1.1 g
gesättigte Fettsäuren 2.8 g
Natrium 1202.4 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen