
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om schoon te maken
- 10 g nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
oder 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 20 g kaviaar (zwart)
- 50 g framboos
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 194.2 kcal / 812.4 kJ
- Eiweiß
- 18.3 g
- Fett
- 12 g
- Kohlenhydrate
- 2.5 g
- Ballaststoffe
- 1.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 2.8 g
- Natrium
- 1202.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sinaasappel sponge cake
Keine Bewertungen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Bessencurd
20 Min
Crème anglaise
15 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen