
Geräte und Zubehör
Zalm mozaïek
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 7 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
194.2 kcal /
812.4 kJ
Eiweiß
18.3 g
Fett
12 g
Kohlenhydrate
2.5 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Natrium
1202.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Kerst menu
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Crème anglaise
15 Min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
Keine Bewertungen
Chocoladesaus
Keine Bewertungen