Geräte und Zubehör
Sacher taart
Zubereitung 45 Min
Gesamt 3 Std.
8 porties
Zutaten
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8.28 g
Brennwert
2712 kJ /
649 kcal
Fett
32.94 g
Ballaststoffe
4.06 g
Kohlenhydrate
79.67 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Favorieten uit Nederland
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Wit Brood
Keine Bewertungen
Crème pâtissière
15 Min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Keine Bewertungen
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Champignon- en chocolademuffins
1 Std.
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 Min
Lolly's
40 Min
Batbout met kaas
30 Min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen