Geräte und Zubehör
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
water500 g
-
verse groene erwten gepeld400 g
-
teentjes knoflook2
-
ui gesneden in vier1
-
olie met neutrale smaak20 g
-
lamsschouder, ontbeend gesneden in stukken600 g
-
currypoeder1 el
-
kokosmelk500 g
-
banaan in stukjes gesneden1
-
mango, rijp in stukjes gesneden1
-
zout aan te passen aan de smaak
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten grof gehakt met een mes2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
518.3 mg
Eiweiß
36.5 g
Brennwert
4151.5 kJ /
999.8 kcal
Fett
78 g
Ballaststoffe
10.8 g
gesättigte Fettsäuren
43.3 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Verwarmende gerechten
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Chilli con carne
35 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min