Geräte und Zubehör
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
4 portie
Zutaten
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
40 mg
Eiweiß
3.9 g
Brennwert
284 kJ /
67.9 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
1.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter+
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Keine Bewertungen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen