Geräte und Zubehör
Schiacciata met gerookte zalm
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
8 stuks
Zutaten
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
514 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
832 kJ /
199 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Omelet van eiwit
35 Min
Groentepannenkoekjes
20 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen