
Geräte und Zubehör
Schiacciata met gerookte zalm
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
8 stuks
Zutaten
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
199 kcal /
832 kJ
Eiweiß
10 g
Fett
3 g
Kohlenhydrate
31 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Natrium
514 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Shakshuka
50 Min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
Keine Bewertungen
Kokos Dahl
25 Min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Sojabolognese
40 Min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Koolstoofpot met kalkoen
40 Min