Geräte und Zubehör
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)120 g
-
kerstomaten200 g
-
pijnboompitten en iets meer om te bestrooien30 g
-
teentje knoflook (optional)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om te besprenkelen120 g
-
zout en iets meer om te bestrooien1 ¼ tl
-
water1200 g
-
droge pasta kort of lang (bv. penne, fusilli)320 g
-
200 g burrata, in stukkenmozzarella in blokjes (1-2 cm), of mini mozzarellabolletjes200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1473.9 mg
Eiweiß
34.4 g
Brennwert
3739.1 kJ /
893.7 kcal
Fett
55.2 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
16.8 g
Kohlenhydrate
65.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Vegan kaas dip
40 Min
Spaghetti muffins
55 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Pesto met basilicum
5 Min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 Std. 45 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min