Geräte und Zubehör
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)120 g
-
kerstomaten200 g
-
pijnboompitten en iets meer om te bestrooien30 g
-
teentje knoflook (optional)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om te besprenkelen120 g
-
zout en iets meer om te bestrooien1 ¼ tl
-
water1200 g
-
droge pasta kort of lang (bv. penne, fusilli)320 g
-
200 g burrata, in stukkenmozzarella in blokjes (1-2 cm), of mini mozzarellabolletjes200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1473.9 mg
Eiweiß
34.4 g
Brennwert
3739.1 kJ /
893.7 kcal
Fett
55.2 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
16.8 g
Kohlenhydrate
65.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Basilicumpesto
10 Min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Keine Bewertungen
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Zomerse pastasalade
30 Min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Zalm en venkel risotto
25 Min