
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers drained
- 40 g mixed baby leaf salad to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 528.8 kcal / 2212.4 kJ
- Eiweiß
- 32.2 g
- Fett
- 31.8 g
- Kohlenhydrate
- 30.4 g
- Ballaststoffe
- 6.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9.5 g
- Natrium
- 435.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Smoked salmon slice
2 Std. 40 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min