Geräte und Zubehör
Beetroot Carpaccio (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
455.4 mg
Eiweiß
15.8 g
Brennwert
963.9 kJ /
230.4 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 Std. 20 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Veggie 'Burritos'
20 Min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8 Std. 55 Min
Wild Salmon Fishcakes
30 Min
Peach Juice
2 Std. 10 Min
Quinoa and Lettuce Salad
30 Min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Smoked Salmon Rolls
1 Std. 20 Min
Apple Pancakes
30 Min