Geräte und Zubehör
Vegan kaas dip
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
8 porties
Zutaten
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
480.2 mg
Eiweiß
2.9 g
Brennwert
412.8 kJ /
98.7 kcal
Fett
3.5 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan kaas
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Kreplach
55 Min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Rogge flatbreads
Keine Bewertungen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen