Geräte und Zubehör
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 25 Std.
6 portie
Zutaten
Croissant hamburgerbroodjes
-
water120 g
-
halfvolle melk120 g
-
verse gist10 g
-
bloem500 g
-
kristalsuiker50 g
-
boter in blokjes gesneden50 g
-
fijn zeezout1 tl
-
boter om in te vetten1 tl
-
bloem om te bebloemen20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud250 g
-
ei losgeklopt1
-
sesamzaad om te bestrooien
Gekarameliseerde dadelchutney
-
lever filet of biefstuk700 - 800 g
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
dadels, ontpit150 g
-
rode ui30 g
-
olijfolie10 g
-
balsamicoazijn20 g
-
honing15 g
-
water30 g
-
zout1 snuifje
-
citroensap, vers geperst5 druppels
Lever Hamburger Mengsel
-
peterselie, vers20 g
-
knoflookteentjes1 - 2
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
olijfolie60 g
Kaassaus
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)220 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 g
-
room, elk type (van koemelk)180 g
-
1 tl pikante paprikapoederpaprika, zoet1 tl
Montage
-
olijfolie10 g
-
15 g ketchupbarbecuesaus15 g
-
salade bladeren60 g
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1193.1 mg
Eiweiß
46.7 g
Brennwert
5896.4 kJ /
1409.3 kcal
Fett
89.1 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
47.1 g
Kohlenhydrate
107 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dirty Burgers
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Roggebrood
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min