Geräte und Zubehör
Ovenschotel van aardappelen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optional)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30.6 g
Brennwert
2062 kJ /
493 kcal
Fett
26.6 g
Ballaststoffe
2.3 g
Kohlenhydrate
34.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Pudding
15 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min