Geräte und Zubehör
Warme chocolademelk van de inca's
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
donkere chocolade in stukken200 g
-
ongezoete cacaopoeder1 el
-
melk1000 g
-
steranijsjes4
-
vanillestokje in de lengte gesplitst1
-
kruidnagel1
-
kaneelstokje1
-
espelette peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
135.5 mg
Eiweiß
8.7 g
Brennwert
1218 kJ /
293.2 kcal
Fett
19.7 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
18.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Black Collection
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Vruchtensaus (coulis)
10 Min
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Warme chocolademelk
10 Min
Yoghurt met rode vruchten
12 Std. 20 Min
Vanilleroomijs
12 Std.