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Appelmuffins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
12 porties
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht175 g
-
suiker150 g
-
vanillesuiker10 g
-
eieren3
-
zout1 snuifje
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kleefrijstbloem120 g
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maïsbloem60 g
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bakpoeder15 g
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maïszetmeel100 g
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xanthaangom1 tl
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melk100 g
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appels (alle soorten) geschild, in blokjes gesneden (1 cm)250 g
-
suiker1 tl
-
gemalen kaneel½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
146 mg
Eiweiß
4.6 g
Brennwert
1236.8 kJ /
295.6 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
36.2 g
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