Geräte und Zubehör
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 porties
Zutaten
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
31 g
Brennwert
2087 kJ /
497 kcal
Fett
35 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Mexico
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 Min
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen