Geräte und Zubehör
Spek en fontina gerolde pizza
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
23 g
Brennwert
1791 kJ /
428 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Kreplach
55 Min
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Hot dogs
35 Min
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Vegan kaas dip
40 Min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen