
Geräte und Zubehör
Spek en fontina gerolde pizza
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
suiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
428 kcal /
1791 kJ
Eiweiß
23 g
Fett
17 g
Kohlenhydrate
49 g
Ballaststoffe
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bolognese
Keine Bewertungen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min