Geräte und Zubehör
Spek en fontina gerolde pizza
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
23 g
Brennwert
1791 kJ /
428 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Rabarbertaart
55 Min
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Keine Bewertungen
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen