Geräte und Zubehör
Aardappelpuree en merguez
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 porties
Zutaten
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optional) om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1685.5 mg
Eiweiß
28.3 g
Brennwert
2523.2 kJ /
605 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
18.3 g
Kohlenhydrate
48.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zeevruchtensoep
30 Min
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Vloeibare karamel
25 Min
Vegan cheddar mac & cheese
Keine Bewertungen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min