Geräte und Zubehör
Aardappelpuree en merguez
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 porties
Zutaten
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optional) om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1685.5 mg
Eiweiß
28.3 g
Brennwert
2523.2 kJ /
605 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
18.3 g
Kohlenhydrate
48.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 Std.
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Drie soorten melk cake
2 Std.
Avocadosap met dadels
5 Min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.