Geräte und Zubehör
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
12 porties
Zutaten
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
584.5 mg
Eiweiß
1.3 g
Brennwert
543.3 kJ /
130.3 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 Min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Keine Bewertungen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min