
Geräte und Zubehör
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
12 porties
Zutaten
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
130.3 kcal /
543.3 kJ
Eiweiß
1.3 g
Fett
7 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Natrium
584.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Appel-notenbrood
1 Std. 25 Min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
Keine Bewertungen