Geräte und Zubehör
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
12 porties
Zutaten
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
584.5 mg
Eiweiß
1.3 g
Brennwert
543.3 kJ /
130.3 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Paëlla
50 Min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Pompoen baba ganoush
35 Min
Vegan Caesar saladedressing
40 Min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Bananenbrood
1 Std. 50 Min