
Geräte und Zubehör
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
6 porties
Zutaten
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
367 mg
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Fett
20.8 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
14.5 g
Kohlenhydrate
7.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Ouders verwennen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Oesterzwam Soep
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Keine Bewertungen
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Keine Bewertungen
Mayonaise zonder ei
10 Min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Keine Bewertungen
Glühwein
15 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min