Geräte und Zubehör
Paaspastei
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std.
8 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
36.5 g
Brennwert
2052 kJ /
491 kcal
Fett
31.1 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 Min
Shakshuka
50 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Soefganiots
2 Std.
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min