Geräte und Zubehör
Paaspastei
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std.
8 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
36.5 g
Brennwert
2052 kJ /
491 kcal
Fett
31.1 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Kaas uilen
Keine Bewertungen
300 g ui fruiten
Keine Bewertungen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min