
Geräte und Zubehör
Paaspastei
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std.
8 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
491 kcal /
2052 kJ
Eiweiß
36.5 g
Fett
31.1 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Soefganiots
2 Std.
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Gestoomde aardappelkroon
50 Min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Keine Bewertungen
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min
Portugees crème brûlée
25 Min