Geräte und Zubehör
Paaspastei
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std.
8 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
36.5 g
Brennwert
2052 kJ /
491 kcal
Fett
31.1 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Pompoen Chai Latte
20min
Spaghetti Bolognese
40min
Aardappelgratin
1h 10min
Tiramisu
5h 20min
Omelet met gehakt
1h 10min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Paddenstoelentaart
1h 30min
Bechamelsaus
15min