Kompatible Versionen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Saltimbocca en groenten
- 4 stukken kalfsvlees, pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 8 verse salieblaadjes
- 8 sneetjes Parma ham (± 100 g)
- 500 g water
- 100 g wortelen, in hapklare stukken
- 150 g peterseliewortel, in hapklare stukken
- 150 g pastinaak, in hapklare stukken
Risotto en afronding saltimbocca
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukjes gesneden (3 cm)
- 80 g sjalotten, in tweeën gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
- 80 g witte wijn, droog
- 1 pak saffraan (0,1 g)
- 100 g bevroren doperwten
- 500 g kippenbouillon
- ½ - 1 tl zout, naar smaak
- olie, om te frituren
- 50 g mascarpone
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3184.6 kJ / 761.2 kcal
- Eiweiß
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 75.8 g
- Fett
- 28.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9.2 g
- Ballaststoffe
- 6.5 g
- Natrium
- 1666 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fideuá van groenten
40 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Tempé
48 godz.
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Curry-wortelbrood
1h 5min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Mediterrane kippenpastei
50min
Verse zomerse loempia’s
30 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Eendenlever
33h
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min