Bibimbap burrito
TM6 TM5 TM31

Bibimbap burrito

4.1 ( 7 Bewertungen )

Zutaten

  • 400 g beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 20 g fresh ginger root sliced (2 mm)
  • 40 g gochujang paste
  • 20 g light soy sauce
  • 1050 g water
  • 1 tbsp sugar
  • ½ tsp salt plus 4-5 pinches for seasoning
  • 30 g spring onions cut in pieces
  • 20 g oil plus 1 tbsp extra for frying eggs
  • 150 g fresh shiitake mushrooms sliced (0,5 cm)
  • 1 tsp white sesame seeds
  • 180 g short-grain rice Korean or Japanese
  • 120 g carrots cut in strips
  • 100 g fresh spinach leaves
  • 120 g fresh bean sprouts
  • 1 tsp soy sauce
  • 1 tsp sesame oil, toasted
  • 4 eggs
  • 1 tbsp oil for frying eggs
  • 4 wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
757.5 kcal / 3169.4 kJ
Eiweiß
37.2 g
Fett
33.5 g
Kohlenhydrate
76.7 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Natrium
1616.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte