Geräte und Zubehör
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
1 fresh red chilli, deseeded, cut in piecesfresh bird's eye chilli deseeded, cut in pieces1
-
boneless pork meat sinew free, cold, cut in pieces (3 cm)500 g
-
fish sauce10 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water770 g
-
sugar2 pinches
-
dried yeast1 tsp
-
Italian flour type 00 (see tip)250 g
-
oil plus extra for frying and greasing15 g
-
carrots200 g
-
daikon radish150 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra for serving3 sprigs
-
rice vinegar30 g
-
sugar1 tsp
-
mayonnaise4 tbsp
-
sriracha sauce1 - 2 tbsp
-
pâté, any type (optional)100 g
-
cucumber cut in slices50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1413.4 mg
Eiweiß
28.9 g
Brennwert
3071.5 kJ /
734.1 kcal
Fett
43.7 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.8 g
Kohlenhydrate
57.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Agedashi tofu
30 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Keine Bewertungen
Fattoush with grilled haloumi
5 Std.
One Pot Noodles
30 Min
Vegetarian Summer Rolls
1 Std.
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 Std.
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min