Geräte und Zubehör
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
rauwe amandelen60 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
70 g vers geperst bloedsinaasappelsapvers geperst sinaasappelsap70 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
agavesiroop30 g
-
witte wijnazijn50 g
-
gedroogde veenbessen60 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking15 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst250 g
-
water1000 g
-
3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)sinaasappels geschild, in plakjes (5 mm)3 - 4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1187.4 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
2221 kJ /
530.8 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoffe
17.7 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
86.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Boost uw immuniteit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Linzensoep met spinazie
50 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Borscht
50 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min