Geräte und Zubehör
Geroosterde porchetta met peren en uien
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 12 Std.
16 porties
Zutaten
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
303.7 mg
Eiweiß
12.9 g
Brennwert
2963.8 kJ /
708.4 kcal
Fett
67.3 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
24.4 g
Kohlenhydrate
13.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Pisco sour
10 Min
Pierogi met vlees
1 Std.
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min