Geräte und Zubehör
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Mushroom Dashi Broth
-
fresh Swiss brown mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh shiitake mushrooms trimmed450 g
-
cinnamon quills toasted (see Tips)2 ½
-
tamari60 g
-
flaked coconut toasted85 g
Dumpling Filling
-
japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)500 g
-
water1250 g
-
rice wine vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
tamari30 g
-
fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)1 ½ tsp
-
agave syrup (optional)15 g
-
round wonton wrappers20
-
micro herb or edible flowers
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
979.6 mg
Eiweiß
10.9 g
Brennwert
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Fett
10.4 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
36.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 Std. 5 Min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6 Std. 10 Min
Halva semifreddo
7 Std. 30 Min
Kimchi queso dip
3 Std. 15 Min
Radish cakes
1 Std. 5 Min
Wok-style curried vegetables
35 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Tuatua fritters
45 Min