Geräte und Zubehör
Kerstman macarons
Zubereitung 1 Std. 10 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
40 stuks
Zutaten
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
6.7 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
276 kJ /
66 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Keine Bewertungen
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
IJssandwich
Keine Bewertungen
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Koekjes met chocoladedragees
1 Std.