Geräte und Zubehör
Kerstman macarons
Zubereitung 1 Std. 10 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
40 stuks
Zutaten
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
6.7 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
276 kJ /
66 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Brownies
50 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Chocoladereep likeur
15 Min
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen
Muffins met chocoladechips
1 Std.