
Geräte und Zubehör
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 16 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
441.5 kcal /
1847.2 kJ
Eiweiß
23.5 g
Fett
26 g
Kohlenhydrate
29.4 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Natrium
559.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Sushi tacos
1 Std.
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min