Geräte und Zubehör
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Zubereitung 25 Min
Gesamt 16 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
559.2 mg
Eiweiß
23.5 g
Brennwert
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
29.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Spaanse risotto
40 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min