Geräte und Zubehör
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Zubereitung 25 Min
Gesamt 16 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
559.2 mg
Eiweiß
23.5 g
Brennwert
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
29.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Gekruide lamstaart
40 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Borscht
50 Min
Fideuá van groenten
40 Min