
Geräte und Zubehör
Gegrilde octopus met aardappelen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
-
uien in stukken50 g
-
knolselder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken1
-
olijfolie30 g
-
verse tijm enkel de bladeren2 takjes
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
water850 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
verse octopus (± 700-800 g)1
-
vastkokende aardappelen in vieren gesneden300 g
-
olijfolie1 el
-
zeezoutvlokken om te bestrooien
-
lente-uien in plakjes2
-
citroen in partjes1
-
pikante paprikapoeder om te bestrooien
-
stokbrood om op te dienen
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
466.1 kcal /
1950 kJ
Eiweiß
53.3 g
Fett
14.6 g
Kohlenhydrate
28.6 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Natrium
1401.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza-Burrata
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min