Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g uien, in stukken
- 50 g knolselder, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 1 verse rode chili, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 takjes verse tijm, enkel de bladeren
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g olijfolie
- 1 verse octopus (± 700-800 g)
- 850 g water
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 300 g vastkokende aardappelen, in vieren gesneden
- 1 el olijfolie
- zeezoutvlokken, om te bestrooien
- pikante paprikapoeder, om te bestrooien
- 2 lente-uien, in plakjes
- 1 citroen, in partjes
- stokbrood, om op te dienen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1950 kJ / 466.1 kcal
- Eiweiß
- 53.3 g
- Kohlenhydrate
- 28.6 g
- Fett
- 14.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 2.2 g
- Ballaststoffe
- 3.6 g
- Natrium
- 1401.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Vegetarische hamburger
45 min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Nessuna valutazione
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Tarbot met salsasaus
Nessuna valutazione
Spookachtige pizza
Nessuna valutazione
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Nessuna valutazione
Kip met 'mole verde' saus
Nessuna valutazione
Sous-vide octopussalade
Nessuna valutazione