Geräte und Zubehör
Minipizza’s
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
16 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie30 g
-
water lauw220 g
-
suiker1 tl
-
20 g verse gistgedroogde gist2 tl
-
bloem450 g
-
tomatenpuree100 g
-
fijn zout1 tl
-
tomaten passata150 g
-
mozzarella geraspt300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 16 portie
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
703 kJ /
168 kcal
Fett
6.2 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Mango mojito
15 Min
Quinoakoekjes
1 Std.
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Batbout met kaas
30 Min