Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 300 g bacon afumat, felii
- 3 fire frunze de pătrunjel proaspăt
- 450 g carne tocată de porc
- 300 g carne tocată de pui
- 150 g smântână lichidă, min. 30% grăsime
- 1 lingură ketchup
- 40 g brandy
- ½ linguriță sare
- 1 - 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- 30 g fistic sărat, fără coajă
- 40 g vișine
- 200 g fileuri de piept de rață, afumate, feliate (aprox.1-2 mm)
- 250 g ardei roșii copți, conservați
- 200 g piept de pui file, fără piele, tăiat felii (aprox. 5 mm)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Eiweiß
- 26.3 g
- Kohlenhydrate
- 4.1 g
- Fett
- 32.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 12.2 g
- Ballaststoffe
- 0.9 g
- Natrium
- 401 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sos olandez
15 Min
Risotto cu mix de fructe de mare
Keine Bewertungen
Pulpe inferioare de miel cu risoni și feta
3 Std. 50 Min
Negroni înghețat
Keine Bewertungen
Chiflă Brunch Scandinav
Keine Bewertungen
Tocăniță de pui, chorizo și năut
35 min
Supă de sparanghel verde, cu semințe de pin picante
Keine Bewertungen
Mușchiuleț de porc cu sos de vișine
35 min
Sos pentru grătar în stil texan
20 min
Vin fiert, cu mere
25 min
Iaurt lichid în bolul de mixare
12h
Supă cremă de sparanghel, cartofi și praz
30 min