Geräte und Zubehör
Rode ogen gevulde eieren
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
12 stuks
Zutaten
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
141.1 mg
Eiweiß
2.8 g
Brennwert
235.3 kJ /
56.2 kcal
Fett
4.7 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
0.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Koken van bulgur
35 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Thaise burgers
35 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Keine Bewertungen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
BBQ-saus
20 Min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min