Geräte und Zubehör
Rode ogen gevulde eieren
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
12 stuks
Zutaten
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
141.1 mg
Eiweiß
2.8 g
Brennwert
235.3 kJ /
56.2 kcal
Fett
4.7 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
0.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Vruchtenroomijs
5 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Curryketchup
30 Min
Drie soorten melk cake
2 Std.
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min