
Geräte und Zubehör
Rode ogen gevulde eieren
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
12 stuks
Zutaten
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
56.2 kcal /
235.3 kJ
Eiweiß
2.8 g
Fett
4.7 g
Kohlenhydrate
0.7 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Natrium
141.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Tosti met cottage kaas
Keine Bewertungen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Keine Bewertungen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Kleverige sesamkip
40 Min