Geräte und Zubehör
Brownies
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
24 stuks
Zutaten
-
boter in stukken, en meer om in te vetten220 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken250 g
-
suiker380 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
meel150 g
-
gehalveerde walnoten (optional)150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
3 g
Brennwert
959 kJ /
229 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
1.4 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glazuur
5 Min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Witte chocolade en amandel brownies
1 Std.
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min
Snelle brownie
25 Min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Muffins met chocoladechips
1 Std.
Koekjes met chocoladechips
50 Min