Geräte und Zubehör
Taartje met chocolade-praliné
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
Bladerdeeg
-
suiker30 g
-
bloem125 g
-
zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes60 g
-
melk35 g
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
pure chocolade in stukken40 g
-
melkchocolade met praliné vulling, in stukken170 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
chocolade paaseieren (optional) voor de afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
123.5 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
2772.8 kJ /
665.3 kcal
Fett
43.2 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
58.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen