Geräte und Zubehör
Taartje met chocolade-praliné
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
Bladerdeeg
-
suiker30 g
-
bloem125 g
-
zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes60 g
-
melk35 g
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
pure chocolade in stukken40 g
-
melkchocolade met praliné vulling, in stukken170 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
chocolade paaseieren (optional) voor de afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
123.5 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
2772.8 kJ /
665.3 kcal
Fett
43.2 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
58.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Perzik Bellini
5 Min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Pêche Melba
Keine Bewertungen
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Karameltaart
3 Std. 50 Min