Geräte und Zubehör
Gegrilde kaas met champignons
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 stuks
Zutaten
-
bulgur120 g
-
water410 g
-
olijfolie70 g
-
bloem480 g
-
verse gist10 g
-
zout10 g
-
bloem om te bewerken
-
Cheddar kaas in stukken80 g
-
Gruyère kaas in stukken80 g
-
mozzarella in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd200 g
-
suiker1 tl
-
balsamicoazijn (optional)15 g
-
ciderazijn20 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterseliebladeren5 g
-
boter in stukken20 g
-
400 g verse champignons, de Paris, in stukkenverse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken400 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
boter om te bakken3 - 4 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
733.4 mg
Eiweiß
18.4 g
Brennwert
2309.6 kJ /
552 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
5.2 g
gesättigte Fettsäuren
10.6 g
Kohlenhydrate
64.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Yoghurt met rode vruchten
12 Std. 20 Min