Geräte und Zubehör
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions quartered220 g
-
garlic cloves4
-
carrots peeled, sliced (1 cm)120 g
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
plain flour50 g
-
cauliflower cut in small florets350 g
-
potatoes cubed (2 cm)150 g
-
water1700 g
-
milk100 g
-
3 tsp vegetable stock paste, crumbled, or to tastevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, or to taste3
-
1 ½ tsp dried thyme, leaves onlyfresh thyme leaves only3 sprigs
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 2-3 pinches½ tsp
-
chorizo sliced (1 cm) (see tip)200 g
-
olive oil10 g
-
mixed peppers cut in strips (approx. 1 cm x 4 cm)230 g
-
250 g short pasta, dried, (approx. 10 minutes cooking time)dried penne pasta (approx. 10 minutes cooking time)250 g
-
white wine vinegar25 - 30 g
-
sugar1 tsp
-
fresh basil leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
669.8 mg
Eiweiß
31.7 g
Brennwert
2232.9 kJ /
533.7 kcal
Fett
33.8 g
Ballaststoffe
13.3 g
gesättigte Fettsäuren
13.2 g
Kohlenhydrate
87.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Back to Basics
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
5-Second Traffic Light Salad
5 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 Std.
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Bacon and Herb Gravy
1 Std. 15 Min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 Std. 20 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Lentil and Bacon Soup
8 Std. 55 Min