Kompatible Versionen
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 220 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 120 g carrots, peeled, sliced (1 cm)
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 50 g plain flour
- 350 g cauliflower, cut in small florets
- 150 g potatoes, cubed (2 cm)
- 1700 g water
- 100 g milk
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
oder 3 tsp vegetable stock paste, crumbled, or to taste -
3
sprigs fresh thyme, leaves only
oder 1 ½ tsp dried thyme, leaves only - 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches
- 200 g chorizo, sliced (1 cm) (see tip)
- 10 g olive oil
- 230 g mixed peppers, cut in strips (approx. 1 cm x 4 cm)
-
250
g dried penne pasta (approx. 10 minutes cooking time)
oder 250 g short pasta, dried (approx. 10 minutes cooking time) - 25 - 30 g white wine vinegar
- 1 tsp sugar
- fresh basil leaves, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2232.9 kJ / 533.7 kcal
- Eiweiß
- 31.7 g
- Kohlenhydrate
- 87.8 g
- Fett
- 33.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 13.2 g
- Ballaststoffe
- 13.3 g
- Natrium
- 669.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Bibimbap Burrito
45 min
Shakshuka
50 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Salt Cod Gratin
50 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min