Geräte und Zubehör
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
1 el gedroogde gemengde kruidenverse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)6 takjes
-
teentje knoflook1
-
zout2 ½ tl
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
rundvlees bovenzijde700 g
-
water500 g
-
sjalot gehalveerd1
-
ansjovisfilet, in olie1
-
kappertjes op azijn (optional)1 tl
-
olijfolie30 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)600 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse muntblaadjes6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1109 mg
Eiweiß
40.5 g
Brennwert
1401.8 kJ /
335 kcal
Fett
16.5 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Aardbeienmojito
10 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen