
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
oder 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (optional)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 335 kcal / 1401.8 kJ
- Eiweiß
- 40.5 g
- Fett
- 16.5 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Ballaststoffe
- 2.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4.8 g
- Natrium
- 1109 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Tostadas met kip
40 Min
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Noten bolognese
35 Min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Keine Bewertungen
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min