Geräte und Zubehör
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
6 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
449.3 mg
Eiweiß
16.2 g
Brennwert
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Kreplach
55 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Curry-wortelbrood
1 Std. 5 Min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Kweeperentaart
8 Std.
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min