Kompatible Versionen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pizzadeeg
- 210 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 350 g broodbloem
- 1 tl zout
Topping
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in schijfjes (5 mm)
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 120 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)
- 100 g verse eekhoorntjesbrood, in plakjes
- 120 g rauwe varkensworsten, zonder vel, verkruimeld
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje zout
- 1 takje verse rozemarijn
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Brennwert
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Eiweiß
- 16.2 g
- Kohlenhydrate
- 52 g
- Fett
- 10.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4.3 g
- Ballaststoffe
- 2.7 g
- Natrium
- 449.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Asperge ovenschotel
1h 30 min