Geräte und Zubehör
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
4 stuks
Zutaten
Kurkuma pizzadeeg
-
water370 g
-
verse gist2 - 3 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
gemalen kurkuma1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
Topping
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)150 g
-
uien in ringen (5 mm)50 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
courgettebloemen8
-
ansjovisfilets, in olie8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
532.5 mg
Eiweiß
26.5 g
Brennwert
1369.3 kJ /
327.3 kcal
Fett
35.5 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Kohlenhydrate
83.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 Std. 30 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Kimchi
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen