Geräte und Zubehör
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
4 stuks
Zutaten
Kurkuma pizzadeeg
-
water370 g
-
verse gist2 - 3 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
gemalen kurkuma1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
Topping
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)150 g
-
uien in ringen (5 mm)50 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
courgettebloemen8
-
ansjovisfilets, in olie8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
532.5 mg
Eiweiß
26.5 g
Brennwert
1369.3 kJ /
327.3 kcal
Fett
35.5 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Kohlenhydrate
83.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen