Geräte und Zubehör
Tavuk Eti Suyu
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
18 porsiyon
Zutaten
-
su1900 g
-
tavuk karkas küçük parçalara bölünmüş (süzgece rahatça sığabilecek boyutlarda)380 - 400 g
-
tavuk göğsü fileto, derisiz organik, (yaklaşık 600 g), parçalara bölünmüş (1-2 cm)2 adet
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
10.84 g
Brennwert
236 kJ /
56 kcal
Fett
1.45 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Domates ve Rezeneli Güçlendirici
Keine Bewertungen
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
45 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2 Std. 20 Min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 Min
Mantarlı Tuz
10 Min
Fresa Colada Mokteyl
5 Min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min
Kestane, Mantar ve Turna Yemişli Kiş
1 Std.
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 Std. 10 Min