Geräte und Zubehör
Tavuk Suyu
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
1250 g
Zutaten
-
soğan ikiye bölünmüş115 g
-
havuç parçalara bölünmüş (3 cm)85 g
-
kereviz sapı parçalara bölünmüş (3 cm)85 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş (optional)1
-
tavuk karkas orta boy, parçalara bölünmüş (yakl. 5-6)1
-
su su tavuk kemiklerinin üzerinde olmalı ve maksimum seviyesini aşmamalı1275 - 1400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1250 g
Natrium
505.3 mg
Eiweiß
73.2 g
Brennwert
7074 kJ /
1690.7 kcal
Fett
144 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
41.5 g
Kohlenhydrate
21.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tavuklu Lezzetler
8 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Rozbif, Parmesanlı Minik Çörekler ve Haşlanmış Sebzeler
Keine Bewertungen
Haşlanmış Patates
35 Min
Sarımsaklı Salata Sosu
5 Min
Etli Biber Dolması (8 aydan büyük bebekler için)
1 Std. 5 Min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 Std. 25 Min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 Min
Tavuk Eti Suyu
Keine Bewertungen
Mantarlı Tuz
10 Min
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 Min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 Min
Lokma
4 Std. 35 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min