Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
oder 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (optional)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (optional)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Nährwerte
- pro 3 kavanoz
- Brennwert
- 1207 kJ / 288 kcal
- Eiweiß
- 24 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 24 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4 g
- Ballaststoffe
- 9 g
- Natrium
- 3137 mg
Alternative Rezepte
Vejetaryen Pizza
Keine Bewertungen
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10 min
Soyulmuş Sarımsak
5 min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26hod. 5min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3 godz. 40 min
Tavuk Eti Suyu
Keine Bewertungen
Acı Biberli Zeytinyağı
25 Min
Domates Salçası
2 Std. 20 Min
Taze İncir Reçeli
55 Min
Etli Taze Fasulye
1h 10 min
İzmir Köfte
1 Std. 5 Min
Yoğurt
19u. 45min