Geräte und Zubehör
Yavaş Pişirilmiş Nohut
Zubereitung 5 Min
Gesamt 26 Std. 5 Min
600 g
Zutaten
-
nohut250 g
-
su nohutları ıslatmak için ekstra su1000 g
-
ev yapımı tavuk bulyon ezmesi (bk. öneriler), isteğe bağlı1 yk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 600 g
Natrium
3187.5 mg
Eiweiß
45.3 g
Brennwert
3194 kJ /
760.5 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
34.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
141.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Karamel Soslu Hurmalı Kek
1 Std.
Kuru Fasulye
10 Std.
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 Std. 25 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2 Std. 20 Min
Tavuk Eti Suyu
Keine Bewertungen
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Marshmallowlu Mozaik Dilimleri
6 Std. 15 Min
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5 Min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 Std. 10 Min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min