Geräte und Zubehör
English Brunch
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
medium eggs chilled6
-
plum tomatoes quartered200 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
olive oil40 g
-
caster sugar5 g
-
tomato purée10 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
cannellini beans, tinned drained200 g
-
brown mushrooms, fresh quartered100 g
-
onions sliced (3 mm thick)150 g
-
pork sausages cooked, chilled, sliced (1.5 cm) (see tip)200 g
-
dried thyme½ tsp
-
sliced white bread toasted, for serving
-
fresh mixed herbs for garnishing
-
cherry tomatoes120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
810.1 mg
Eiweiß
22.8 g
Brennwert
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Fett
30.4 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
22.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Brunch with Thermomix Friend®
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 Min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Tear and Share Snail Bread
2 Std. 45 Min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 Std.
Persian Flatbreads
1 Std. 45 Min
Jersey Royal Potato Salad
40 Min
Garlic Potatoes with Caraway
1 Std.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 Min
Moroccan Mint Tea
25 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min