Geräte und Zubehör
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
660.2 mg
Eiweiß
16.7 g
Brennwert
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Fett
43.5 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
13.6 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Cranberry and Clementine Cookie
25 Min
Crab Salad on English Muffins
2 Std. 45 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Goat's Cheese Frittata Sandwiches with Caramelised Red Onion Chutney
Keine Bewertungen
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 Std.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 Std.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Classic Banana Bread
1 Std. 25 Min